Kiezen voor kwaliteit
en zekerheid

Riethandel

Riethandel

De juiste riethandel geeft u op vele vlakken meerwaarde en is een eis als u tot een rieten dak wilt komen dat werkelijk in alles een garantie kent in topkwaliteit. Er moet dan ook altijd sprake zijn van die kwaliteit in het aangeboden riet, en natuurlijk moet u naast de beschikking over een uitgebreid, divers en uniek assortiment ook beschikken over aanverwante producten en diensten. Dan bent u bij Verhoek Riet aan het juiste adres. Wij zijn dé riethandel voor u.

Een garantie in kwaliteit die gewaarborgd wordt door verschillende elementen die inherent zijn aan onze onderneming. Niet in de minste plaats onze ervaring die terug gaat tot het jaar 1860. Daar komt bij dat wij gretig gebruik maken van de bewezen kwekers in Nederland, maar ook over de eigen grenzen durven te kijken. Dit maakt van ons een riethandel als geen ander, waar heel Nederland van kan genieten. Naast het daadwerkelijke riet bieden wij u ook andere benodigdheden en diensten.

Dé riethandel voor uw dak

Als een meer dan gevestigde riethandel hebben wij ons in het verleden genoodzaakt gevoeld om ook in het buitenland op zoek te gaan naar het beste materiaal. Dit om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag, maar ook vanuit onze passie voor het vak. Zo leveren wij nu ook riet uit landen als China, Oostenrijk en Turkije. Op deze manier kunt u bij ons terecht voor een assortiment dat uniek en zeer divers is.

Onze naam moet synoniem staan voor kwaliteit. Daarom hanteren wij niet alleen een zeer strenge selectie, maar wordt deze altijd opgevolgd door regelmatige controles, ook ter plekke. Zo onderhouden wij het contact met onze kwekers, maar voeren ook zelf de nodige tests uit.

We onderzoeken de grond en het water. We kijken of de verantwoordelijke rietsnijder laag bij de grond snijdt. We letten erop dat er goed wordt gedroogd, op de juiste manier wordt gesorteerd en hoe het zit met de opslag. Dit maakt van ons de riethandel in Nederland waar u alle keuze heeft vanuit ons assortiment. Ook kunt u onder meer kiezen voor onze dienstverlening in het brandvertragend maken of bijvoorbeeld de bestrijding van mos en alg.

Kiest u ook voor de riethandel met meerwaarde

Zoals gezegd begon het allemaal in 1860 als een bijverdienste van de melkveehouderij. Die bijverdienste is inmiddels een specialisme geworden. Met ruim 100 jaar aan ervaring die zich uitspreidt over vijf generaties, kunnen we u uiteraard ook bijstaan met advies en raad.

Wij geven u meer keuze en mogelijkheden dan u wellicht mogelijk had gedacht. We staan altijd voor u klaar en zijn daarnaast ook hét adres voor rietdekkers benodigdheden en gereedschap.

Hoe kunnen we u ter dienst zijn? Neemt u gerust contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Rietdekker Amersfoort Rietdekker Apeldoorn Rietdekker Den Bosch Rietdekker Laren Rietdekker Utrecht Rietdekkers benodigdheden Rietdekkers gereedschap Rieten daken Amersfoort Rieten daken Apeldoorn Rieten daken brandvertragend maken Rieten daken Den Bosch Rieten daken Laren Rieten daken Utrecht Riethandel
Ontdek meer