Kiezen voor kwaliteit
en zekerheid

Rietdekker Utrecht

Rietdekker Utrecht Ook uw rietdekker in Utrecht zal het belang van echt goed riet kennen. Nou is dat natuurlijk uw keuze. Maar hoe weet u nu waar u op moet letten en waar krijgt u per definitie een garantie in kwaliteit? Om te beschikken over een veilig, duurzaam en vooral ook veilig dak, heeft u een partner nodig die u dit kan beloven. Dan bent u en uw rietdekker in Utrecht aan het juiste adres bij Verhoek Riet.

Meerwaarde in ieder opzicht als het aankomt op uw rieten dak begint met het basismateriaal. Ook in Utrecht zal uw rietdekker de kwaliteiten ontdekken van wat wij kunnen bieden. Met ruim 100 jaar aan ervaring kunnen we u op passende wijze bijstaan als u op zoek bent naar het beste riet voor uw dak. Wij durven verder te kijken dan onze neus lang is en weten u dan ook een divers en uniek assortiment aan te bieden.

Het riet voor uw rietdekker in Utrecht

Door een sterk toenemende vraag hebben wij ons al jaren terug genoodzaakt gevoeld om ook over de eigen grens te kijken. Vanuit een passie voor ons ambacht zijn we de hele wereld over gereisd op zoek naar het beste en meest hoogwaardige riet. De maatstaaf van het Nederlandse riet waarin wij al gespecialiseerd waren, kwamen wij in onder meer China, Turkije en Oostenrijk leveranciers tegen die niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook de kwaliteit leveren waar wij voor staan.

Om deze kwaliteit te bewaren houden wij regelmatig contact met de kwekers, maar controleren de kwaliteit ook met regelmaat ter plekke.

U en uw rietdekker in Utrecht kunnen daardoor altijd met het beste materiaal werken. Wij letten bijvoorbeeld of de rietsnijder het riet laag bij de grond afsnijdt, het riet op de juiste manier wordt gedroogd, wordt schoongemaakt en goed wordt gesorteerd. Zelfs de grond en het water waarin gekweekt wordt controleren wij.

Rietdekker Utrecht : Het begon in 1860

In 1860 zijn we begonnen. Toen nog als een bijverdienste naast de melkveehouderij zijn we nu uitgegroeid tot een specialist. De opeenstapeling van ervaring, kennis en kunde van vijf generaties staan u en uw rietdekker in Utrecht ter beschikking.

Behalve dat we u voldoende keuze geven staan we u ook graag bij met raad en advies. Zo helpen we u de juiste keuzes te maken en kunt u ook genieten van onze overige producten en dienstverlening. Zo leveren wij alle benodigdheden en gereedschappen. Ook kunt u bij ons terecht voor afvalverwerking, alg- en mosbestrijding en het brandwerend maken van uw dak.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen of bent u benieuwd welk rietsoort het beste bij uw dak past?

Neem gerust contact met ons op. We staan voor u klaar ook als u op zoek bent naar advies.

Rietdekker Amersfoort Rietdekker Apeldoorn Rietdekker Den Bosch Rietdekker Laren Rietdekker Utrecht Rietdekkers benodigdheden Rietdekkers gereedschap Rieten daken Amersfoort Rieten daken Apeldoorn Rieten daken brandvertragend maken Rieten daken Den Bosch Rieten daken Laren Rieten daken Utrecht Riethandel
Ontdek meer