Kiezen voor kwaliteit
en zekerheid

Rietdekker Apeldoorn

Rietdekker Apeldoorn Geen rietdekker, ook in Apeldoorn, kan u een garantie in kwaliteit geven zonder gebruik te maken van het allerbeste riet. Maar hoe komt u aan dit materiaal en hoe weet u zeker dat u een keuze voor kwaliteit maakt? Er zijn verschillende vraagstukken waar het niet te verwachten valt dat u als leek daar een antwoord op heeft.

Dat een mooi, duurzaam en veilig dak begint met hoog kwaliteitsriet zal duidelijk zijn. Geen rietdekker in Apeldoorn die het daarmee oneens zal zijn.

Dan bent u bij ons, Verhoek Riet, aan het juiste adres. Wij bieden meerwaarde in onze dienstverlening en het riet wat wij u kunnen aanbieden. Daarbij kunt u altijd een garantie in kwaliteit verwachten. We bestaan al ruim 100 jaar en hebben in die tijd de nodige ervaring opgedaan. Kennis waar u of uw rietdekker in Apeldoorn van kunt genieten.

Het beste riet voor uw rietdekker in Apeldoorn

Topkwaliteit riet komt niet alleen uit Nederland. Door een toenemende vraag aan dit materiaal hebben we ons in het verleden genoodzaakt gevoeld om over de eigen grenzen te kijken. Naar de meest verre bestemmingen zijn we afgereisd op zoek naar topkwaliteit.

In landen als Turkije, Oostenrijk en ook China hebben we dan ook betrouwbare partners gevonden die ons in staat stellen u een divers en uniek assortiment aan te bieden.

Of het nu uit Nederland komt of elders, wij houden de kwaliteit continu in de gaten. Verschillende zaken worden door ons nauwlettend in de gaten gehouden, zoals: wordt de riet droog opgeslagen, of de riet laag aan de grond wordt afgesneden, of het op de juiste manier droogt, schoon wordt gemaakt en gesorteerd wordt.

Zelfs de bodem en het water waar het riet in groeit wordt door ons onderzocht. Dit maakt het dat ons riet door iedere rietdekker, ook in Apeldoorn, met plezier wordt gebruikt.

Rietdekker Apeldoorn : Een familiebedrijf, een ambacht

Wat begon in 1860 als een bijverdienste naast de melkveehouderij is uitgegroeid tot een specialisme. Vijf generaties aan ervaring en kunde staan u ter beschikking. Een enorme hoeveelheid ervaring waar u ook op het gebied van advies van kunt genieten.

Wij geven u en uw rietdekker in Apeldoorn alle ruimte om precies het juiste riet voor uw dak te vinden.

Daar houdt het echter niet mee op. We zijn ook het adres voor alle benodigdheden en gereedschap, we zorgen voor het transport en verplichten u niet tot een afnamehoeveelheid. Wat zijn uw wensen met betrekking tot uw rieten dak? Welke diensten kunnen wij voor u verzorgen en welk riet kunnen wij u leveren?

Een antwoord op al deze vragen kunt u vlot krijgen door ons te contacteren. Maak ook gebruik van onze passie voor riet en kies voor kwaliteit. We staan voor u klaar, ook als u nog vragen heeft.

Rietdekker Amersfoort Rietdekker Apeldoorn Rietdekker Den Bosch Rietdekker Laren Rietdekker Utrecht Rietdekkers benodigdheden Rietdekkers gereedschap Rieten daken Amersfoort Rieten daken Apeldoorn Rieten daken brandvertragend maken Rieten daken Den Bosch Rieten daken Laren Rieten daken Utrecht Riethandel
Ontdek meer