Kiezen voor kwaliteit
en zekerheid

Rietdekker Den Bosch

Rietdekker Den Bosch Ook uw rietdekker in Den Bosch zal het met u eens zijn dat dé voorwaarde voor een echt mooi en duurzaam rieten dak het riet zelf zal zijn. Dit is op zich al een vraag die zich niet eenvoudig laat uitleggen.

Want waar vindt u dit materiaal met een garantie in topkwaliteit en waar let u op? Geen vragen waarvan verwacht kan worden dat een leek daar zonder meer verstand van heeft. Als u of uw rietdekker op zoek is naar topkwaliteit, dan bent u bij Verhoek Riet aan het juiste adres.

Met ruim 100 jaar aan ervaring geven we u niet alleen een garantie in topkwaliteit, maar alle keuze en een zeer goede service. Geen rietdekker in Den Bosch die onze naam, en belangrijker nog, ons riet niet kent. Ook u kunt genieten van onze diensten en producten.

Het riet voor iedere rietdekker in Den Bosch

Het beste riet komt niet alleen uit Nederland. Door een sterk toenemende vraag hebben wij onze blik ook over de eigen grenzen geworpen. Onze passie voor het vak heeft ons over de wereld laten reizen. Of het nu in Den Bosch is of elders, de vraag van welke rietdekker dan ook naar het beste riet heeft ons op een speurtocht gezet. Zo leveren wij naast Nederlands riet dit materiaal ook uit landen als Turkije, China en Oostenrijk.

Uiteraard zorgen we voor de nodige controles, zelfs in het buitenland, om de hoge kwaliteit te bewaren. Dit begint bij de selectie. We werken alleen samen met betrouwbare leveranciers.

Tijdens deze controles wordt er onder meer gelet op hoe het materiaal wordt gesorteerd, gedroogd en wordt opgeslagen. Ook wordt er gelet of de rietsnijder laag bij de grond snijdt en op de correcte manier opslaat. Door met regelmaat deze controles uit te voeren en overleg te houden met de teler, kunnen wij de bekende Verhoek-kwaliteit waarborgen. U en uw rietdekker in Den Bosch zijn op deze manier verzekerd van het beste materiaal.

Rietdekker Den Bosch : Een familiebedrijf

Wij zijn een echt familiebedrijf. Onze onderneming is begonnen in 1860 als bijverdienste van de melkveehouderij. Inmiddels is het uitgegroeid tot een specialisme. Vijf generaties aan ervaring verder kunnen we u ook uiteraard bijstaan met advies en raad.

Wij hebben een zeer divers en uniek assortiment, zodat u alle keuze heeft, een keuze waar we u graag in bijstaan.

Een mooi voorbeeld hiervan is ons Chinees riet. Afkomstig uit een prachtig natuurgebied hebben wij in dat land een zeer betrouwbare partner bij wie wij sinds 2005 het mooiste materiaal importeren. Ook een rietdekker in Den Bosch zal hiermee bekend zijn.

Ook zijn wij het adres voor benodigdheden en gereedschap naast onze dienstverlening in afvalverwerking, alg- en mosbestrijding en brandwering.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Rietdekker Amersfoort Rietdekker Apeldoorn Rietdekker Den Bosch Rietdekker Laren Rietdekker Utrecht Rietdekkers benodigdheden Rietdekkers gereedschap Rieten daken Amersfoort Rieten daken Apeldoorn Rieten daken brandvertragend maken Rieten daken Den Bosch Rieten daken Laren Rieten daken Utrecht Riethandel
Ontdek meer