Wij zijn u graag van dienst

Wij verkopen ons riet alleen rechtstreeks aan de rietdekker. Dat betekent echter niet dat wij u niet van dienst kunnen zijn. Wij helpen u namelijk graag om de juiste rietdekker te vinden. Heeft u al een rietdekker? Kom dan gerust onze verschillende rietsoorten bekijken. Wij adviseren u graag in de keuze voor het riet dat het beste bij uw huis past.

Nieuw rieten dakVind uw rietdekker

Vind uw rietdekker

Laat ons u helpen om de juiste rietdekker - die werkt met ons kwaliteitsriet - te vinden.

Neem contact op
Nieuw rieten dak

Alg- en mosreiniging

Langer van uw dak genieten? Laat ons u helpen door alg en mos te reinigen!

Meer reiniging
Brandwering

Brandwering

Uw rieten dak brandvertragend maken? Laat uw dak impregneren!

Meer brandwering
Nieuw rieten dak

Houtworm en boktor

Wij helpen u om de aanwezigheid van houtworm en boktor te bestrijden én te voorkomen.

Meer bestrijding
-->

Van pannen naar riet

Overweegt u om uw pannendak in te ruilen voor een rieten dak? Twijfel dan niet langer! Een rieten dak doet namelijk wonderen voor de uitstraling van uw woning. Bovendien is riet een milieuvriendelijke dakbedekking en heeft het een veel hogere isolatiewaarde dan pannen. Overtuigd? Wij brengen u graag in contact met rietdekkers die met goed riet werken.

Van pannen naar riet
Lees meer

Onze passie, uw kwaliteit

Wij vinden het fantastisch om keer op keer de állerbeste rietkwaliteiten te selecteren. Daarvoor reizen we af naar de meest verre bestemmingen. Zo kunnen wij u blij maken met een uniek en veelzijdig assortiment. Daarnaast geven we graag advies. Want het is immers zonde om onze jarenlange ervaring niet met u te delen!

Vijf generaties Verhoek Riethandel
Lees meer

Ons riet

Wij voorzien u van eerste kwaliteit droog en gezond riet. Deze rietsoorten komen uit Nederland, maar ook uit landen als China, Turkije of Oostenrijk. Wij voeren regelmatig controles uit in deze landen. Zo bent u altijd verzekerd van een onbetwiste kwaliteit!

Herkomst Verhoek riet
Ontdek meer

Contact opnemen Breng mij in contact met een rietdekker!

Rufen Sie Ronald an +31 (0)6 54 32 35 63, schicken Sie eine E-Mail an info@verhoekriet.com oder schreiben Sie uns unverbindlich über das Formular unten.

Een ogenblik geduld…