Kiezen voor kwaliteit
en zekerheid

Rieten daken Utrecht

Rieten daken Utrecht

Ook als het gaat om rieten daken in Utrecht zijn wij het adres voor u. Verhoek Riet, een naam die inmiddels synoniem staat voor kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor een brede dienstverlening, waar de kern natuurlijk ligt in het leveren van riet. De voordelen van rieten daken hebben eigenlijk geen verdere uitleg nodig. Ook qua uiterlijk zijn ze een integraal onderdeel van uw woning en typerend voor de algehele uitstraling. De ‘nadelen’ waarvan deze rieten daken in Utrecht, tegenwoordig onterecht, van beschuldigd worden zijn door moderne technieken niet meer relevant.

Voor het aanbod aan topkwaliteit riet bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan verder dan de Nederlandse grens om u deze kwaliteit altijd te garanderen en om u alle keuze te geven. Als het gaat om rieten daken in Utrecht bieden wij naast het basismateriaal, ook voor een brede bijbehorende dienstverlening.

Alle keuze voor uw rieten daken in Utrecht

Ook al zijn we in Nederland zo gelukkig dat er veel goede en betrouwbare kwekers zijn van riet, kan het voorkomen dat de vraag te groot is om alleen binnen de grenzen te kijken. Daar komt bij dat we u alle keuze willen geven. Onze passie voor het vak heeft ons over de gehele wereld doen reizen. Zo leveren wij inmiddels riet uit China, Oostenrijk en Turkije.

Uiteraard selecteren wij dit materiaal alleen als het afkomstig is van betrouwbare partners en wordt de selectie altijd opgevolgd door regelmatige controles, ook ter plekke.

We onderzoeken de bodem, het water en letten natuurlijk ook op de overige vaardigheden. Zo wordt er gecontroleerd of de verantwoordelijke rietsnijder laag bij de grond afsnijdt. We kijken of er op de juiste manier gedroogd wordt, hoe het wordt opgeslagen en hoe er wordt geselecteerd. Het waarborgen van de Verhoek-kwaliteit is onze eerste prioriteit. Zodoende zijn wij het adres voor rieten daken in Utrecht.

Ontdek de kracht van vijf generaties aan ervaring

Het begon allemaal in 1860. In eerste instantie was de handel in riet een bijverdienste naast de melkveehouderij. Het is inmiddels uitgegroeid tot een specialisme en onze naam is dan ook een gegeven in de riethandel.

Dat wij hét riet leveren voor rieten daken in Utrecht betekent niet dat hiermee onze dienstverlening ophoudt. Zo zijn wij ook het adres als het gaat om bijvoorbeeld alg- en mosbestrijding, het brandwerend maken van daken en ook als het gaat om afvalverwerking staan we voor u klaar.

Wij verkopen de belangrijke toebehoren zoals gereedschappen. Onze zeer uitgebreide ervaring willen we graag met u delen. Vijf generaties hebben er al aan het stuur gestaan van ons bedrijf, een wereld aan kennis die we graag aan u willen doorgeven als u op zoek bent naar advies.

Rietdekker Amersfoort Rietdekker Apeldoorn Rietdekker Den Bosch Rietdekker Laren Rietdekker Utrecht Rietdekkers benodigdheden Rietdekkers gereedschap Rieten daken Amersfoort Rieten daken Apeldoorn Rieten daken brandvertragend maken Rieten daken Den Bosch Rieten daken Laren Rieten daken Utrecht Riethandel
Ontdek meer