Kiezen voor kwaliteit
en zekerheid

Rieten daken Apeldoorn

Rieten daken Apeldoorn

Ook als het gaat om rieten daken in Apeldoorn bent u bij Verhoek Riet aan het juiste adres. De voordelen die deze daken met zich meedragen verdienen eigenlijk geen verdere uitleg. Daar komt bij dat de nadelen die ‘bekend’ zijn eigenlijk niet meer van deze tijd zijn. Want ook als het aankomt op onder meer brandveiligheid en de plaag van mos en algen bent u bij ons bedrijf aan het goede adres. De kern van ons bedrijf en wat voor rieten daken in Apeldoorn het belangrijkste is, is natuurlijk het riet zelf. Duurzaam, uniek en uitzonderlijk mooi.

Ons riet kent per definitie een zeer hoge kwaliteit. Daarnaast beiden wij u een uniek en divers assortiment. Meerwaarde op ieder vlak. Van het riet zelf tot de aanverwante diensten en bijbehorende producten die via ons aangeschaft kunnen worden. Met ruim 100 jaar ervaring zijn wij de specialist, ook als het gaat om rieten daken in Apeldoorn.

Het adres voor rieten daken in Apeldoorn

Verder kijken dan de eigen grenzen. We hebben het geluk dat in Nederland als het aankomt op riet er meerdere kwekers zijn die topkwaliteit bieden. Om echter te kunnen voldoen aan de toenemende vraag zijn we ook in het buitenland op zoek gegaan. Naast betrouwbare partners in Nederland hebben we kwekers gevonden die voldoen aan onze hoge standaard in landen als China, Oostenrijk en Turkije.

Dit betekent dat we niet alleen kunnen voldoen aan de vraag, maar u ook een uniek en divers assortiment ter beschikking kunnen stellen voor uw rieten daken in Apeldoorn.

Uiteraard is niet alleen onze selectie streng, ook de daaropvolgende en regelmatige controles staan in dienst van de kwaliteitsbewaking. Zo onderzoeken we de grond en het water in onze speurtocht naar het ultieme riet. We kijken of er laag bij de grond wordt afgesneden en hoe het zit met het drogen, sorteren en de opslag. Met een passie voor ons vak reizen we de wereld af op zoek naar het beste en mooiste materiaal voor uw rieten daken in Apeldoorn.

Rieten daken Apeldoorn : Ervaring die stamt vanaf 1860

Het begon allemaal als een bijverdienste naast de melkveehouderij in 1860. Inmiddels zijn we een zeer gespecialiseerd bedrijf dat zich uitsluitend bezig houdt met riet. Vijf generaties aan ervaring en kennis voor deze ambacht staan u dan ter beschikking. Zo zijn wij ook het adres voor de aanschaf van rietdekkersbenodigdheden. Ook diensten als bijvoorbeeld het brandwerend maken van rieten daken in Apeldoorn staan u ter beschikking. Of als u last heeft van mos en alg kunnen wij deze effectief bestrijden. De passie die wij hebben voor onze dienstverlening en de zeer uitgebreide ervaring delen we graag met u. Als u op zoek bent naar advies bent u bij ons welkom.

Rietdekker Amersfoort Rietdekker Apeldoorn Rietdekker Den Bosch Rietdekker Laren Rietdekker Utrecht Rietdekkers benodigdheden Rietdekkers gereedschap Rieten daken Amersfoort Rieten daken Apeldoorn Rieten daken brandvertragend maken Rieten daken Den Bosch Rieten daken Laren Rieten daken Utrecht Riethandel
Ontdek meer