Kiezen voor kwaliteit
en zekerheid

Rieten daken Amersfoort

Rieten daken Amersfoort

Rieten daken, een vertrouwd gezicht in Amersfoort. Het is eigenlijk onzin om de voordelen van rieten daken in Amersfoort nog te benadrukken. Dat ze een gelijke duurzaamheid kennen dan andere vormen van dakbedekking is inmiddels meer dan duidelijk. Dankzij moderne technieken qua brandwerendheid zijn ze ook nog eens zeer veilig. Daarnaast hoeft u zich tegenwoordig ook geen zorgen meer te maken over mos en alg. Dit is immers een probleem dat effectief bestreden kan worden.

De voorwaarde is dan wel dat u beschikt over het allerbeste riet. Riet, dat u ook nog eens wordt aangeboden onder gunstige voorwaarden en waar u gelijk de mogelijkheid heeft voor een passende aanverwante dienstverlening.

Dan bent u bij Verhoek Riet aan het juiste adres. Wij geven u per definitie een garantie in de beste kwaliteit. Een gegeven dat wij kunnen waarmaken door onze zeer uitgebreide ervaring en wereldwijde connecties.

Het aanbod voor Rieten daken in Amersfoort

Over de eigen grenzen durven kijken. We hebben het geluk dat er in Nederland zeer mooi riet wordt gekweekt. Toch is het noodzakelijk gebleken om aan de vraag te kunnen voldoen ook in het buitenland te zoeken naar kwaliteitsriet. Niet alleen om aan de vraag te kunnen voldoen, maar ook om u voldoende keuze te geven uit ons assortiment. Zo heeft ook u in Amersfoort de keuze voor rieten daken vanuit bijvoorbeeld China, Oostenrijk of zelfs Turkije.

We reizen de wereld af op zoek naar het beste riet. Daar komt bij dat wij alleen werken met betrouwbare partners en met regelmaat controles blijven uitvoeren zowel nationaal als internationaal.

Een grondige selectie wordt altijd opgevolgd door regelmatige tests. We onderzoeken de bodem en het water. We kijken of de rietsnijder het riet laag aan de grond snijdt. Wordt er correct opgeslagen en wordt het riet op de juiste wijze gedroogd, schoongemaakt en gesorteerd? Zo heeft u alle keuze voor uw rieten daken in Amersfoort en weet u zeker dat u een keuze maakt die op zijn minst als duurzaam omschreven kan worden.

Rieten daken Amersfoort : De ervaring van vijf generaties

Het adres voor rieten daken in Amersfoort kent een geschiedenis die meer dan eeuw terug gaat. Het begon als een bijverdienste naast de melkveehouderij in 1860. Inmiddels Zijn we uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf en dan ook de logische partner als het aankomt op rieten daken in Amersfoort.

De ervaring van vijf generaties staat u ter beschikking. Niet alleen als het aankomt op onze diensten en producten, maar ook als het gaat om advies.

Samen komen we altijd uit bij het riet dat het beste past bij uw specifieke situatie. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook de dienst aanbieden in het brandwerend maken of mos- en algbestrijding.

Neem gerust contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Rietdekker Amersfoort Rietdekker Apeldoorn Rietdekker Den Bosch Rietdekker Laren Rietdekker Utrecht Rietdekkers benodigdheden Rietdekkers gereedschap Rieten daken Amersfoort Rieten daken Apeldoorn Rieten daken brandvertragend maken Rieten daken Den Bosch Rieten daken Laren Rieten daken Utrecht Riethandel
Ontdek meer