Afvalriet afvoeren en rieten daken verwijderen

Tijd én geld besparen?

Laat ons u helpen met de afvoer van het afvalriet! U kunt als rietdekker tijd en geld besparen door uw afvalriet door ons te laten afvoeren. Wij kunnen namelijk grotere hoeveelheden riet afvoeren in een kortere tijd. Het voordeel: u hoeft het riet niet meer op te bossen of met een vork of shovel naar een container te slepen. Bovendien wordt er niets kapot gereden, omdat wij het afval tijdens de bouw met de autolaadkraan wegpakken. Dat alles heeft ook financieel gezien zo zijn voordelen…

Bespaar gemiddeld 250 euro

Het opbossen en afvoeren van 150 m2 riet met drie mensen, kost al gauw een dag werk (3 man x € 240). Schakelt u onze hulp in, dan worden deze uren al snel gehalveerd (3 man x € 120). Bovendien bespaart u kosten op het brengen, huren en halen van een container (à € 175). Al met al bespaart u gemiddeld € 250!

Riet van rieten dak verwijderen

Rieten dak verwijderen

Met de kennis die wij van generatie op generatie aan elkaar doorgeven kunnen wij op de juiste manier te werk gaan omtrent het verwijderen van een rieten dak. Wij weten als geen ander dat het belangrijk is dat dit op de juiste manier moet gebeuren om ervoor te zorgen dat u als rietdekker uw taak goed kan vervullen. Of dit nu gaat om een geheel nieuw dak of om het vervangen van uw rieten dak, bij het verwijderen van een rieten dak komt veel kijken.
Omdat wij ons bewust zijn van het feit dat rietdekken op zichzelf al een grote taak is, zijn wij hier om ervoor te zorgen dat u snel aan de slag kunt. Doordat wij al het werk rondom het rieten dak verwijderen en de afvoer van al het afval op ons nemen, hoeft u zich hier niet meer om te bekommeren.

Riet van rieten dak verwijderen

Snel en voordelig afbreken van uw rieten dak

Het slopen en afbreken van een rieten dak, daar kan veel tijd in gaan zitten. Met onze snelle mankracht zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden snel en voordelig verlopen. Met een goede start zorgen wij ervoor dat u als rietdekker in de middag al aan de slag kunt. Naast de tijd die zit in het verwijderen van de rieten daken komt er ook veel afval kijken bij deze klus. Met zorgvuldigheid nemen wij deze taken op ons. Bij het verwijderen van een rieten dak werken wij met een autolaadkraan. Hierdoor kunnen wij het afval dat ontstaat bij de afbreking van het dak gelijk wegpakken en wegladen.

Rieten dak afbreken en afvoeren

Alle voordelen op een rijtje

  • Kostenbesparing van gemiddeld € 250,-
  • Minder schade aan tuin of bestrating
  • Minder lang stofhappen
  • Dezelfde dag, al rond de middag beginnen met timmerwerk of rietdekkerswerkzaamheden
Rieten daken verwijderen en afvoeren
 

Kortom... Laat ons u helpen om het vervelendste deel van het rietdekkerswerk zo snel mogelijk weg te werken!

Een ogenblik geduld…