Houtworm en boktor in uw huis

Houtworm en boktor. Kleine insecten met een grote impact. De aanwezigheid van deze houtaantastende insecten kan de onderconstructie van uw huis flink aantasten. Verhoek Riet helpt u om de aanwezigheid van houtworm en boktor te identificeren en te bestrijden. Ook kunnen we een preventieve behandeling uitvoeren om latere problemen te voorkomen.

Bestrijd houtworm en boktor

Houtworm en boktor in uw woning kunnen voor heel wat schade zorgen. Ze voeden zichzelf met de cellulose in het hout en verpulveren zo de houten constructie. Vaak merkt u dit pas in een laat stadium. Dit heeft vervelende gevolgen en kan zelfs leiden tot het instorten van trappen, vloeren en houten balken. Verhoek Riet helpt u om de houten constructie preventief te verduurzamen zodat houtaantastende insecten geen kans krijgen. Daarnaast zorgen we voor een efficiënte bestrijding van bestaande houtworm en boktor. En hebben wij de bestrijding bij u uitgevoerd? Dan ontvangt u na afloop een 5-jarig garantiecertificaat.

Laat ons u helpen Bel voor vrijblijvende inspectie

Riet uit China

Bestrijd alle houtaantastende insecten

In de volksmond wordt veelal gesproken over houtworm en boktor. Maar er zijn nog veel meer houtaantastende insecten die een bedreiging kunnen vormen voor uw dakconstructie. Daarbij kunt u denken aan:

  • Blauwe boktor
  • Gewone houtwormkever
  • Huisboktor
  • Prachtkever
  • Sparrenreuzenmier
  • Spinthoutkever
  • Zachte houtworm

Bel voor vrijblijvende inspectie

Riet uit China

Doe een vrijblijvende inspectie

Wilt u een vrijblijvende inspectie laten uitvoeren? Dat kan! We komen graag bij u langs om te inventariseren of er sprake is van houtaantastende insecten in de onderconstructie van uw dak. U kunt ook een foto van de huidige situatie naar ons opsturen zodat wij op afstand een inschatting kunnen maken of het daadwerkelijk om houtworm of boktor gaat. Interesse? Mail uw foto naar hout@verhoekriet.com of maak een afspraak voor een bezichtiging aan huis!

Laat ons u helpen Bel voor vrijblijvende inspectie

 

Interesse? Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Bel Kasper +31 (0)6 53 91 98 17, (bereikbaar van 7:00 - 21:00 uur), mail naar hout@verhoekriet.com of neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

Een ogenblik geduld…