Alg- en mosbestrijding rieten dak

Alg en mos. Twee onvermijdelijke natuurverschijnselen die een negatieve invloed hebben op de levensduur van het dak. Onder alg en mos krijgen schimmels als zachtrot en paddestoelen alle kans om te groeien. Omdat deze schimmels leven van één van de hoofdbestanddelen van riet (cellulose) is dit zeer ongunstig voor uw riet. Kortom, onderhoudt u uw dak slecht of niet dan heeft het negatieve consequenties voor de levensduur van uw dak.

Geniet langer van uw dak

Laat ons u helpen om langer te genieten van uw dak door alg en mos te bestrijden. Onze rietdekkers zijn gespecialiseerd in het inspuiten van uw dak reinigingsmiddel. Hierdoor is uw dak minimaal één tot maximaal twee jaar (afhankelijk van de omgevingsfactoren) bestand tegen alg- en mosvorming. Zo geniet u langer van uw dak én voorkomt u hoge kosten voor het schoonmaken en opkloppen van uw dak.

Wilt u weten of uw dak (weer) ingespoten moet worden? Of wilt u meer weten over de kosten en hoe onze rietdekkers precies te werk gaan? Neem dan direct contact met ons op!

Riet uit China

Ligt uw dak vol alg en mos?

Dan is een behandeling helaas niet voldoende. Uw dak moet eerst alg en mos vrij gemaakt worden door het dak schoon te maken en op te kloppen. Het schoonmaken van een rieten dak is echter een vak apart en kan niet door iedereen uitgevoerd worden. Wilt u er zeker van zijn dat u in zee gaat met een professionele rietdekker? Bel of mail ons gerust. Wij brengen u graag in contact met rietdekkers die vakkundig en kwalitatief te werk gaan.

Onze passie: riet!
 

Interesse? Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Bel Ronald +31 (0)6 54 32 35 63, mail naar info@verhoekriet.com of neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

Een ogenblik geduld…